Politika privatnosti

Zaštita Vaših podataka

Zaštita Vaših ličnih podataka nama je od velikog značaja. Deo naših osnovnih pravila predstavlja postupanje sa podacima koje nam dostavite u skladu sa zakonom i isključivo za potrebe pružanja traženih usluga, kao i za potrebe sa kojima ste se eksplicitno saglasili. Za potrebe ovih Pravila privatnosti i primenljivih zakona o zaštiti podataka, QG je kontrolor podataka koji je odgovoran za prikupljanje, obradu i korišćenje Vaših ličnih podataka. Pre pristupanja QG-a web sajtovima, želeli bismo da Vas informišemo o tome koje podatke tražimo od Vas, i za koje potrebe se ti podaci prikupljaju i koriste. Po pristupu i upotrebi naših servisa Vi dajete saglasnost pravilima navedenih u politikama privatnosti.

Ukoliko QG stvarno prikupi, obrađuje ili koristi Vaše lične podatke, to će biti učinjeno u skladu sa primenjivim zakonskim odredbama o zaštiti podataka. Ove odredbe u određenim slučajevima nalažu dobijanje Vaše saglasnosti u vezi sa prikupljanjem, obradom ili korišćenjem ličnih podataka. Pre nego što nam dostavite lične podatke u kontekstu upotrebe web aplikacije, bićete u mogućnosti da date Vašu saglasnost u vezi sa prikupljanjem, obradom i/ili korišćenjem Vaših ličnih podataka na taj način što ćete štiklirati odgovarajuću kućicu koja će se pojaviti na Vašem ekranu. Molimo Vas da Pravila privatnosti detaljno proučite. Ako se slažete sa takvim prenosom Vaših ličnih podataka i sa izjavom o saglasnosti, molimo Vas da štiklirate odgovarajuće kućice kako biste pokazali svoju saglasnost. Možete povući svoju saglasnost u bilo kom momentu, u pisanoj formi na adresu navedenu u Uslovima korišćenja ili putem imejla. Ovo povlačenje možete objaviti u bilo kom momentu. Mi ćemo zatim obrisati Vaše sačuvane lične podatke bez nepotrebnog odlaganja.

Osim toga, možete tražiti i ispravku, blokiranje ili brisanje bilo kog netačnog podatka i/ili brisanje Vaših podataka na ovaj način, ili nas kontaktirati ako imate bilo kakvih daljih pitanja u vezi sa ovom izjavom o zaštiti podataka.

Korisnički nalozi

Da biste koristili našu web aplikaciju, moraćete da se registrujete i kreirate korisnički nalog. Kreiranje Korisničkog naloga je besplatno. Od Vas će se takođe tražiti da pružite određene informacije koje Vas lično identifikuju, i druge informacije o sebi, kao što je Vaše ime i prezime i imejl adresa. Korisnik koji ima više naloga biće sankcionisan, osim ako QG tim ne odluči drugačije

Obrada i korišćenje ličnih podataka

Mi obrađujemo i koristimo Vaše lične podatke samo ako ste se sa tim saglasili i/ili ako je to potrebno za korišćenje naših usluga. Konkretno, ovo drugo je slučaj kada koristimo Vaše podatke nakon Vašeg zahteva u svrhe komunikacije, da Vam dostavimo informacije o uslugama ili tehničkim obaveštenjima.
QG će čuvati sve Vaše lične podatke kao strogo poverljive. Sačuvaćemo Vaše lične podatke samo u periodu koji je potreban za gore navedene svrhe. Nakon tog vremenskog perioda, Vaši podaci će biti arhivirani.

Plaćanje

Plaćanje se za sada vrši preko dinarskog računa. Nakon uplate Vaš paket biće aktiviran u najkraćem mogućem roku. Ako Korisnik zatraži povratak novca, dužan je da se obrati korisničkoj podršci i ostavi svoj račun

Saglasnost

Štikliranjem odgovarajuće kućice na ekranu Vašeg kompjutera nakon registracije na web sajtu, Vi dajete saglasnost da posedujete odgovarajuće informacije i da dobrovoljno pristajete na uslove ovih Pravila privatnosti, uključujući korišćenje i prenos Vaših ličnih podataka.